İSTANBUL / ESENLER - Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Belirli gün ve haftalar kapsamında "7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" nedeniyle okulumuz Rehber Öğretmeni İbrahim Halil YAZAR öğrencilerimize okulumuz konferans salonununda bilinçlendirme eğitim vermiştir. Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Aykut BATTAL öğrencilerimiz ile okulumuzun görünür panolarını bu kapsamda bilgilendirme içerikleri ile düzenlemiş olup girmiş olduğu tüm sınıflarda bu kapsamda bilgilendirme slaytları izletmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrenci meclisi tarafından, kanser ve türleri hakkında uzman görüşlerin yer aldığı video tüm lise kademesinde aynı anda öğrencilere izletilmiştir. Kanser tedavisi ve korunma yollarının yer aldığı video 350 elli öğrenci tarafından izlenmiştir. Yine okul öğrenci meclisi öğrencilerimiz tarafından okulun koridor panolarını kanser haftasını ile ilgili pona düzenleme yapılmış olup öğrencilere farkındalık oluşturulmuştur. Emeği geçen okulumuz öğrenci meclisi üyelerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz uygulama mescidimizde düzenlediğimiz Sabah Namazı buluşması programımızı yoğun katılımla gerçekleştirdik. Program sonrası çorba ve simit ikramı ile beraber öğrencilerimiz derslerine başladılar. Bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yapıcı, Önder genel başkanı Abdullah Ceylan, Önder Esenler Başkanı Mustafa Durmuş ve kıytmetli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Arapça Öğretmeni Muhammed KARTAL tarafından uygulama mescidimizde öğrencilerimizle Miraç Kandili sohbeti gerçekleştirildi. Değerli hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmenimiz Gülşah TEKEŞ öncülüğünde okulumuzda Miraç Kandili Programı düzenlendi. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Müdür Yardımcımız İbrahim Hulusi KOCA rehberliğinde Regaib Kandili Programımız okulumuzun mescidinde Kur'ân'ı Kerim Tilaveti, dualar ve sohbetler ile icra edildi.

Ock

‘’Aşina Projesi’’ kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte, öğrencilerimize namazı sevdirmek, onları secdeyle buluşturmak adına düzenlediğimiz sabah namazı buluşmaları etkinliğimizin bu haftaki durağı Yahya Efendi Camii ve Türbesi oldu.

Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyor ki: Namaz müminin miracıdır.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. Yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 10/A sınıfı öğrencilerinden Abdulsamet Sarıcan "İstanbul Birlik Zamanı Karate Şampiyonası" müsabakasında Ümit Gençler u 21 kategorisinde İstanbul 2.si olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun uygun görülen ve göz önünde bulunan yerlerini ayet, hadis ve özlü sözlerle donattık. Artık okulumuz daha renkli

Ekm

Akşemsettin AİHL'den Tıp Fakültesine bir İmam Hatipli daha yerleştirdik.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden MALEK AL ZAATREH; girmiş olduğu Yabancı Öğrenci Yerleştirme Sınavında, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesini Asil üye olarak kazanmıştır. Azmi ve başarısından dolayı kendisi ve destekcisi olan öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Bütün öğrencilerimize örnek olmasını umuyoruz.